19. toukokuuta 2017

KUN PÄÄ LYÖ TYHJÄÄ

Kaikki Felixin ruoat ja tarvikkeet on tilattu TÄÄLTÄ
Ensitilaajalle -5% tilauksesta*

Koko viikko on ollut vähän kummallinen, olen joka päivä ollut ihan varma, että nyt iskee joku ihan kamala räkätauti, kun olo on ollut niin huono. Se alkaa pikkuhiljaa ärsyttää, kun joka aamu herää ihan hirveään päänsärkyyn ja päivä alkaa buranalla. Torstaina olo oli vieläkin kurjempi, sillä kun nousin aamulla, niin sykkeet lähtivät huitelemaan ihan sairaasti ja pienikin liike sai sydämen pumppaamaan tuhatta ja sataa. Se onneksi meni yhdessä päivässä ohi ja uskon, että sillä oli vaikutusta, kun olin nukkunut vain kolmisen tuntia edellisenä yönä. Varmuuden vuoksi jätin kuitenkin urheilut vähemmälle ja olenkin ainoastaan käynyt rauhallisilla kävelylenkeillä Felixin kanssa. Huomenna toivottavasti taas uskaltaudun salille tutkailemaan tilannetta.

Kaikki Felixin ruoat ja tarvikkeet on tilattu TÄÄLTÄ
Ensitilaajalle -5% tilauksesta*

Ajatus on myös jotenkin kulkenut huonosti, töissä nyt on jaksanut jotenkin pinnistää, mutta kotona sitten lyökin tyhjää oikein urakalla. Olen blogiakin halunnut päivittää monta kertaa, mutta joka kerran, kun avaan sen, niin päässä suhisee, enkä keksi mitään, mitä tänne kirjoittaisin. Nyt kuitenkin ajattelin yrittää, jos vaikka saisin jonkilaisia järkeviä lauseita muodostettua ja sitä kautta vähän eloa tännekin. 

Sellaisen asian voinkin kertoa, että huomenna saan taas juoda hiilihappoisia juomia! Hommahan meni niin, että oltiin kuukausi sitten mieheni kanssa kiertelemässä Akseli Gallen-Kallelan museota Espoossa, jonka jälkeen mentiin syömään. Mieheni väitti koko päivän, että olen tosi koukussa cola-juomiin ja minä tietysti sen tiukasti kielsin. Ravintolassa sitten keksin lyödä asiasta vetoa ja näyttää siltä, että voitin! Kuukausi ilman hiilihappo-juomia on pian ohi ja minä hiukan rikkaampi (jos totta puhutaan, niin en enää muista summaa, mutta se ei olekaan pääasia, vaan se, että voitin). 

Huomasin tuon kuukauden aikana, että vatsani en satu ollenkaan niin paljon, kuin ennen ja se myös toimii paremmin. Vettä on tullut juotua paljon enemmän, kun ei oikein ole ollut mitään, millä sen on voinut korvata. Turvotustakin on ollut paljon vähemmän ja vaatteet ovat oikeasti tuntuneet aika paljon väljemmiltä, vaikka paino ei olekaan tippunut. Tämä on kyllä saanut oikeasti miettimään, että kannattaako sitä nyt ihan joka päivä oikeasti juoda ja varmasti vähennänkin jatkossa huomattavasti. Tuskin nyt ihan kokonaan ilman tulee oltua, vaikka eihän sitäkään tiedä, kun nyt olen jo tottunut olemaan juomatta, eikä se tunnu mitenkään hankalalta.

Kuten viimeksi jo iloitsinkin, ovat vatsalihakseni alkaneet pikkuhiljaa kuoriutua esiin ja viimeksi salilla ollessani otin jopa todisteen vessassa. Hassuista asioista sitä voikin ihminen iloita, mutta kaipa kaikilla on se oma juttunsa. Toivon, että tästä tilanteesta kehitytään vielä aimo harppauksin ja etenkin jaloista! Mulla tuntuu niiden kehitys olevan todella hidasta, vaikka voimallisesti tulosta tuleekin ehdottomasti nopeiten. Se ei vaan jotenkin näy ulospäin. Täytyy vain olla kärsivällinen ja pitkäjänteinen, niin eiköhän sinne päästä :-) 

Kahden viikon päästä on muuten aika sanoa heippa Suomen arvaamattomille säille ja lähteä Portoon! JES!Ihanaa viikonloppua teille! 
Puss!

-V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)